Dinsurance

   Τηλ: 210 604 6907   Fax: 210 604 6925   Κιν: 697 400 9576

   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
ΑΡΧΙΚΗ Editorial Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Δευτέρα,20 Μάιος 2024

Θεσμος Μεσιτη

Οι διεθνείς εξελίξεις δημιουργούν ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο ο δικός σας μεσίτης ασφαλίσεων μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς.

Ευελικτα ασφαλιστικα πακετα

Η αποτελεσματικότητα ταυτίζεται με την οικονομική ευελιξία! Επιλέξτε τα ασφαλιστικά μας προγράμματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στόχος Μας Εσεις

Ανακαλύψτε τα οφέλη της ασφάλισης! Παρέχουμε εξειδικευμένα πακέτα και προγράμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

Οι ολοένα και συνεχόμενες οικονομικές εξελίξεις δημιουργούν ένα ασταθές περιβάλλον που δεν αφήνει περιθώριο για αναπτυξη και ευημερία. Πλέον βρισκόμαστε σε ένα σημείο που δεν μπόρούμε να είμαστε σίγουροι όχι μόνο για τους γύρω μας αλλά ούτε και για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Το άνοιγμα μιας απλής επιχείρησης μοιάζει ακατόρθωτο γεγονός, είτε γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι πόροι, είτε γιατι απουσιάζουν η νομική και χρηματοπιστωτική προστασία.

Παρ όλα αυτα, φανταστείτε να μπορούσατε εσείς οι ίδιοι να διαμορφώνατε το μέλλον σας. Δηλαδή, να καθορίζατε εσείς οι ίδιοι τις ανάγκες σας και να πραττατε αναλόγα με τα εκάστωτε πολιτικοοικονομικά τεκταινόμενα. Αυτός ακριβώς είναι και ο καταλυτικός ρόλος της ασφάλισης. Δείτε το και αλλιώς: Ο σωστός οικογενειάρχης οφείλει να νοιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους και τις ιδιοκτησίες τους. Με τον ίδιο τρόπο, ο σωστός επιχειρηματίας εχεί χρέος να φροντίζει τους υπαλλήλους του και να προστατεύει τις επενδύσεις του. Όλα τα παραπάνω έχουν μια κοινή συνιστώσα: Μια δικλίδα ασφαλείας που αποπνέει σιγουριά και αξιοπιστία.Με άλλα λόγια, η απελευθέρωση από την σύγχηση και την αβεβαιότητα δίνει έναυσμα για ανάπτυξη και σταθερότητα.

Χρηματιστηριο

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Συνηθεις Ερωτήσεις(FAQ)

 1. Faq1
 2. Faq2
 3. Faq3
 4. Faq4
 5. Faq5

 

 Σε ποιές περιπτώσεις χρησιμοποιώ την φιλική δήλωση ατυχήματος;

 • Όταν οι εταιρείες των αυτοκινήτων που έχουν εμπλακεί στο ατύχημα είναι στον φιλικό διακανονισμό
 • Όταν τα οχήματα της σύγκρουσης είναι μόνο 2
 • Όταν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές

 

Πότε θα πρέπει να ειδοποιήσω την φροντίδα ατυχήματος;

 

 • Πάντα. Σε κάθε περίπτωση διότι αυτό θα διευκολύνει την αποζημίωσή μου

 

Πότε επιβαρύνομαι με ασφάλιστρο στην ασφάλιση του αυτοκινήτου;

 • Μόνο αν είμαι κάτω των 23 ετών ή έχω δίπλωμα οδήγησης λιγότερο από ένα χρόνο

 

Τι κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με αλλοδαπό όχημα;

 • Καλώ αμέσως την Τροχαία ώστε να γίνει καταγραφή του ατυχήματος. Ζητώ από τον αλλοδαπό οδηγό το ασφαλιστήριο του καθώς και τη πράσινη κάρτα. Απευθύνομαι στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης έχοντας όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία.

 

 Τι σημαίνει κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα;

 

 • Σε αυτή την περίπτωση καλύπτονται μόνο οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από ανασφάλιστο όχημα. Η κάλυψη για να ισχύσει πρέπει αποδεδειγμένα να έχει την ευθήνη το ανασφάλιστο όχημα και φυσικά να έχει επιληφθεί του συμβάντος η Αστυνομία

Βρειτε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  Facebook, Twitter και στο Youtube..

FacebookTwitterYoutube